Inspiraatio Tuotetieto

Four Reasons Nature Heat Protection Spray – Vuoden 2022 paras lämpösuoja onkin luonnonkosmetiikkaa!

1.3.2022, Four Reasons

 

Four Reasons Nature Heat Protection Spray -lämpösuoja lanseerattiin vuonna 2021 yhdessä saman sarjan muotovaahdon ja hiuskiinteen kanssa. Muotoilurautojen ja föönin kuumuudelta suojaava suihke on paitsi täydellinen lämpösuojatuote, suojaa se myös kosteudelta ja täyttää vaatimuksesi vastuullisuudesta: tuote on 100 % vegaaninen ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa! Nature Heat Protection Sprayn verrattomuus on huomattu myös Kauneus & Terveys -lehden toimituksessa, jossa tuote palkittiin helmikuussa Vuoden paras lämpösuojatuote -tittelillä.

Me kaikki etsimme sitä yhtä maagista all-in-one -tuotetta, joka suojaa hiuksia sumulta ja suoristusraudalta, antaa pitoa sekä ratkoo rahahuolet ja parantaa parisuhdepulmat. No, tämä supersuihke täyttää melkein kaikki odotukset – ainakin ne realistiset. Four Reasons Nature Heat Protection Spray -lämpösuojasuihke on arkiaamujen ja -iltojen pelastaja, jonka lisäksi et välttämättä tarvitse muita tuotteita.

Laita Nature Heat Protection Spray -lämpösuojasuihketta koko tukkaan hiustenpesun jälkeen nopeuttaaksesi muotoilua tai suihki osio osiolta ennen hiusten suoristamista – tyyli on vapaa. Lue kuitenkin alta meidän vinkkimme tuotteen moniin eri käyttötarkoituksiin ja kokeile!

Lue lisää Nature-sarjan muotoilutuotteista: katso hiustutoriaalit ja ihastu herkullisiin luonnonkosmetiikkauutuuksiin!

 

Parhaana palkittu lämpösuoja hiuksille helpottaa muotoilua

Helmikuun 2022 Kauneus & Terveys -lehti valitsi Four Reasons Nature Heat Protection Sprayn vuoden parhaaksi lämpösuojatuotteeksi kymmenen kisassa mukana olleen tuotteen joukosta. Suihkeen antama pito ja helppokäyttöisyys saivat erityiskiitosta raadilta:

”Vuoden paras lämpösuojatuote! Luonnonkosmeettinen, kampaamoissa myytävä lämpösuojasuihke ei pelkästään suojaa hiuksia föönin ja muotoilurautojen kuumuudelta vaan antaa myös kevyen pidon ja kosteussuojan. Mikäs sen parempaa nykytalvien kosteissa säissä? Suihke myös helpottaa hiusten käsittelyä, joten esimerkiksi pyöröharjan avulla föönaaminen on huomattavasti helpompaa.”

Emme voisi olla enempää samaa mieltä! Tämä lämpösuoja toimii kuin unelma hiuksia föönatessa, mitä ainakin me arvostamme suuresti, sillä mikään ei ole ärsyttävämpää maanantai-aamun kiireessä kuin kuivaamisesta kipeät kädet ja takkukasaksi revitty tukka. Hiusten föönaus ja muotoilu tuntuu joskus välineurheilulta, jossa kaikki apu on kaivattua ja liukuvuutta pyöröharjan alla ei voi olla liikaa. Toisaalta myös pito luiston kanssa sopivassa suhteessa luo ihanteelliset olosuhteet täydelliselle blow-outille!

 

Lämpösuoja on tärkeä osa muotoilun eri vaiheita – näin käytät sitä!

 

Nature Heat Protection Spray on monikäyttöisyytensä vuoksi huipputuote, joka toimii monelle eri (hius)tyypille. Näin voit käyttää tuotetta:

Pohjustukseen
Pohjusta tyyli kuin tyyli Nature Heat Protection Spraylla, joka suojaa hiuksiasi muotoilun jokaisessa vaiheessa. Suihkuta suoraan suihkun jälkeen märkiin hiuksiin ja kuivaa ilman huolta vaurioista! Tuote on tuoksuton, joten se sopii myös hajusteherkille tai kemikaalikuormitustaan karsiville. Suihke antaa hiuksiin lämpösuojan lisäksi pientä pitoa, joten jos hiuksesi ovat esimerkiksi todella liukkaat ja ohuet, saat niihin kevyttä tekstuuria kampauksia varten.

Muotoiluraudan alle
Jaa hiuksesi osioihin ja suihkuta niihin lämpösuojaa sitä mukaa kun suoristat tai kiharrat osioita. Aloita niskahiuksista ja laske irti osio kerrallaan edeten ylöspäin. Saat kiharoihin kevyttä pitoa ja säästyt kaksihaaraisilta! Suihkeen avulla myös suorat hiukset pysyvät paremmin suorina kostealla säällä.

Blowoutin tueksi
Kun kaipaat föönin alle vain kevyttä tukea etkä haaveile taivasta hipovan tuuheasta tyvestä, valitse Nature Heat Protection Spray. Suihkeen avulla harja lipuu helpommin hiuksissa ja latvan taivutus pysyy pitempään, vaikka ulkona olisikin kosteaa.

 

Paras muotovaahto ja hiuslakka luonnonkosmetiikan ystävälle

Kimmoisat kiharat syntyvät helposti muotovaahtoa ja lämmöltä suojaavaa hiuslakkaa käyttämällä. Aloita hiustesi muotoilu lisäämällä kosteisiin hiuksiin lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Styling Mousse -muotovaahtoa, jotta saat niihin rakennetta ja tuuheutta. Kuivaa hiuksesi hiustenkuivaajalla ja keskity erityisesti tyvialueeseen, jolloin saat aikaan eniten volyymia. Harjaa vielä hiukset, jotta vältyt pahimmilta takuilta. Suihkuta sitten hiuksiisi lämmöltä suojaavaa Four Reasons Nature Strong Hair Sprayta ja aloita kihartaminen. Luonnonkosmeettinen hiuslakka suojaa hiuksiasi ja luo niihin vahvaa pitoa muotoilun alku- JA loppuvaiheessa. Ah-mazing! Lisää lopuksi vielä koko tukkaan hiuskiinnettä ja viimeistele tyyli.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.