Yhteistyö

YSTÄVÄKIRJA: Saara Aalto (#friendshipgoals)

30.12.2020, Four Reasons Original

Fiilis tällä hetkellä: #blessed. Olen niin onnellinen siitä, että Four Reasons -perheemme laajenee päivä päivältä. Minulle on kuitenkin tärkeää, että uudet ystävät ovat muutakin kuin kauniita kasvoja. Ystävyydessä parasta on jaetut salaisuudet, keskiyön kuiskailut ja se, että hyväksyy toisen outouksineen kaikkineen. Nostalgiatripilläni päätinkin tehdä vanhan kunnon ystäväkirjan, jotta pääset oppimaan lisää lempi-ihmisistäni. Tänään vuorossa on huippulahjakas Saara Aalto.

Original-mottosi?

SOMEONE: You can’t.
ME: Doing it twice and taking pics.

Suihkulaulubravuurisi?

”IIIIK vesi on kylmää!!”-niminen aaria.. inhoan kylmää vettä!

Epäsuosituin mielipiteesi?

Mätitahna joulukinkun päällä on parasta herkkua ikinä!

Oletko virkku vai torkuttaja?

Ehdottomasti torkuttaja! Nukun joka yö 9 tuntia, mutta voisin nukkua vaikka 12…

Erikoisin paikka, johon olet nukahtanut?

Kylmään tyhjään kahvilaan, missä makasin penkillä pöytäliina peittonani.. kyseessä oli erittäin pitkä kuvauspäivä X Factor UK:ssa ja mun kuvausvuoro oli viimeisenä, jouduin odottelemaan kylmässä tyhjässä kahvilassa 7 tuntia.

Naurettavin riita, johon olet joutunut?

Oltiin Merin vanhemmilla kylässä, mulla oli kiire ehtiä tanssitunneille, mutta jotenkin ei lähdetty ajoissa ja sitten automatkalla vähän kinasteltiin tästä kiireisestä lähdöstä.. Heitin Merin kotiin ja jatkoin matkaani tanssitunneille kireässä fiiliksessä. Lopulta kun pääsin perille, aloin tekemään taskuparkkia, mutta törmäsin paniikissa toiseen parkkeerattuun autoon ja samalla, kun mun keula osui autoon, multa loppui bensa!!! Auto jäi poikittain tielle, kiinni toiseen autoon, ilman bensaa, ihmiset kerääntyi ympärille katsomaan.. soitin sitten itkien ja anteeksipyydellen Merille, ja lähdin nöyränä tyttönä kanisterin kanssa hakemaan bensaa huoltoasemalta! Siinä meni tanssitunnit!

Tälle ollaan naurettu paljon myöhemmin ja oli hyvä esimerkki siitä, miten kiire ja stressi vetää puoleensa kaikenlaisia hulluja tapahtumia!

Oudoin asia, jota teet yksin ollessasi?

Harjoittelen mun brittiaksenttia ja puhelen yksin ihan mitä sattuu!

Lempituotteesi Original-sarjasta?

Freeze & Shine Hairspray ja Root Booster <3

 

No, nyt sekin on todistettu: Saara on sekä upea lahjakkuus että hulvattoman hauska tapaus. Kiitos näistä, ihana. Myös minä vihaan kylmää vettä, pitkiä yöunia ja brittiaksenttia (kukapa ei…), mutta mätitahnaan joulukinkun päällä en suostuisi.

Nämä tuotesuosikit on muuten selkeästi valinnut esiintyjä. Tyvikohottaja Root Booster antaa hiuksiin juuri sitä tuuheutta, jota näyttävä kiharakampaus kaipaa. Freeze & Shine Hairspray taas pitää kampauksen paikallaan koko päivän, illan ja yön – tai vaikka läpi tanssintäyteisen keikan!

Stay weird, gorgeous.

💜: Original

Four Reasons Original

Ajattelin muistuttaa, että olet U-P-E-A. Pysythän aina siinä just noin – laula täyttä kurkkua, piirrä mahamakkaroille naama, syö leivoksia kylvyssä, vedä pikkarit hiuspannaksi, tee pieniä voitontansseja. BTW, nimeni on Original. Saatan ensitapaamisella vaikuttaa herttaiselta, mutta kun suihkuverho sulkeutuu, sekoilu alkaa. Tässä elämässä minulla on oikeastaan vain yksi tavoite: tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja niistä hyvistä paljon parempia.