Inspiraatio Tuotetieto

A Proud Finn: Four Reasons -asenne on suoraan puhumista, sokeria ja sisua

22.7.2021, Mira

Väitetään, että täällä Suomessa kansa on maailman onnellisin (pimeinä talviaamuina epäilemme tätä vahvasti). Oi maamme − tuhansien järvien maa, jossa asuvat maailman vahvimmat naiset, rehellisyys ja Four Reasons.

Meille Suomi kotimaana tarkoittaa tasa-arvoa, sitä että jokainen saa olla juuri sitä mitä on ja meille kapinallisille tyypillistä nyrjähtäneisyyttä, jota myös huumorintajuksi kutsutaan.

Mitä meissä suomalaisissa on, joka muilta uupuu? Pohdimme tätä pitkään ja hartaasti ja kirjoitimme ylös neljä asiaa, joista voimme olla ylpeitä. Jos et ole koskaan tavannut suomalaista tai olet suomalainen, muttet oikein itsekään tiedä mitä se tarkoittaa, lue nämä.

#1 Even my attitude has an attitude.

Vahvuuksiamme ovat suorapuheisuus ja empaattisuus, olemme aina ystäviemme puolella. Suomalaisista sanonnoista suosikkimme on: ”Rehellisyys maan perii.” Jaksamme kannustaa ja tiedämme, ettei kaikki aina mene suunnitelmien mukaan. Mielestämme epätäydellisyys, omanlaisuus ja pienet rosot tekevät meistä kauniin.

Tavoitteenamme on tehdä huonoista hiuspäivistäsi hyviä ja hyvistä parempia. Tiedäthän ne aamut, kun silmäluomet painavat kiloja, kahvi on loppu ja hiukset tuntuvat elävän omaa elämäänsä? Elämä on välillä vaikeaa. Mitä jos riisuisit ja hyppäisit suihkuun? Hyvä (hiusten)laitto, hyvä fiilis.

#2 Super into all that green stuff!

Pyrimme tekemään parhaani pallomme eteen. Luulemme, että suomalaisuudella on osuutensa tähän intoon – meissä elää kotimaamme koskien kuohu, rannikon tuuli ja metsien sammalmättäät.

Jos voimme omilla valinnoillamme pitää huolta tästä luonnon kauneudesta, teemme sen hetkeäkään miettimättä. Four Reasons -tuotteet valmistetaan lähellä ja pakataan mahdollisimman ympäristöystävällisiin materiaaleihin. Suomen tehtaalla käytämme 100 % vihreää, uusiutuvaa energiaa.

Lue lisää tuotteidemme vastuullisuudesta täältä.

#3 Loving me, loving you.

Suomalaiset puhuvat mieluummin asiaa kuin tyhjää. Small talk on meistä suurimmalle osalle vierasta, ja osallistumme siihen vain äärimmäisen pakon edessä. Tahtoisimmekin ehdottaa, että tästä eteenpäin puhuisimme toisillemme suoraan.

Emme tule koskaan väittämään, että nämä hiustuotteet pelastavat elämäsi tai kasvattavat pälvikaljusi takaisin, sillä sitä ne eivät tee. Voimme kuitenkin luvata, että ne sisältävät entistäkin enemmän tehoaineita ja vähemmän kaikkea turhaa, ovat 100 % vegaanisia ja tekevät kaikista hiuspäivistäsi vähän parempia.

#4 If I don’t succeed at first, I just fix my hair and try again.

Sisu on jokaiselle suomalaiselle tuttu käsite. Se on tahdonvoimaa, sinnikkyyttä ja lannistumattomuutta – voimaa puskea läpi vaikka harmaan kiven. Tämä suonissamme virtaava, hellittämätön halu yhdistettynä jatkuvan kehityksen janoon on se, mikä tekee meistä meidät.

Tuotteitamme on tutkittu, kehitetty ja testattu mitä kekseliäimpien suomalaisten mielten toimesta toimistollamme ja tehtaallamme. Lopputulos: hinta-laatusuhteeltaan ylivoimaisia, koostumuksiltaan ja ainesosiltaan ylellisen tehokkaita ja vastuullisuusasioissa vihreääkin vihreämpiä hiustuotteita, jotka ovat luonteeltaan vertaansa vailla.

Tässä kohtaa voisi olla hyvä muistuttaa, että suomalaisista sanonnoista inhokkimme ovat: ”Omakehu haisee” ja ”Ken kuuseen kurkottaa, se katajaan kapsahtaa.” Kun on aihetta kehua, kehutaan. Ja kun haaveet ovat korkealla, tähdätään korkealle.

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!