Uutiset

Vuoden parhaana hiustuoteinnovaationa palkittu Four Reasons Nature: kotimaista luonnonkosmetiikkaa hiuksille

Johanna

Kauneusalan ammattilaiset palkitsivat kotimaisen Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkahiustuotesarjan vuoden parhaana innovaationa! Palkinnon myönsi kampaamoalan ammattilehti Pinnin kokoama kauneustoimittajien raati, joka testasi yli 100 hiuskosmetiikkatuotetta kymmenestä eri kategoriasta ja valitsi vuoden 2020 parhaat ammattilaatuiset hiuskosmetiikkatuotteet.

Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkasarjassa tuomaristo ihastui raaka-aineiden ekologisuuteen ja kotimaiseen valmistukseen. Vegaanisille, luonnon raaka-aineista valmistetuille Four Reasons Nature -luonnonkosmetiikkashampoille ja -hoitoaineille on ensimmäisenä kampaamolaatuisena tuotesarjana myönnetty Cosmos Natural -sertifikaatti. Niiden pakkaukset on kierrätetty englantilaisista maitopulloista ja korkit ovat merestä kerättyä muovia. Lisäksi tuotteet valmistetaan Suomessa kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja 100 % vihreällä energialla. ”Mikä onkaan tänä päivänä tärkeämpää kuin tuotteen kotimaisuus”, kilpailun raadista kommentoidaan.

Four Reasons Nature -sarjan aktiiviaineina ovat luonnolliset ja kasvipohjaiset uutteet, proteiinit ja öljyt. Hyvää tekevät ainesosat ravitsevat, kosteuttavat, tuuheuttavat ja korjaavat hiustyypin mukaan, tehokkaasti ja luonnon ehdoilla. Hiukset tuntuvat pesu- ja hoitotuotteiden jäljiltä ihanan pehmeiltä ja ilmavilta. ”Sopii hienosti monentyyppisille hiuksille ja toimii hyvin arjessa”, tuotteita testannut kilpailuraadin jäsen kommentoi.

Sarjan kosteuttava Moisture -luonnonkosmetiikkashampoo ja Moisture Oil -luonnonkosmetiikkahiusöljy ovat ehdolla myös pohjoismaisessa Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa, jossa palkitaan parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Cosmopolitan-lehden toimitus on jo aiemmin palkinnut sarjan hiusöljyn kategoriansa parhaana tuotteena.


PINNIn kilpailun tuomaristo:

Rainer Nyman, Pinni-lehden päätoimittaja
Pia Paalasvuo, Pinni-lehden toimituspäällikkö
Anne Teräväinen, Tyyli.comin kauneustoimittaja
Siina Leppä, freelancer-kauneustoimittaja
Kaisa Virtanen, freelancer-kauneustoimittaja
Sini Kesänen, freelancer-kauneustoimittaja
Sasu Turunen, parturimestari


Four Reasons Nature -hiustuotteet ovat saatavilla parturi-kampaamoista, valikoiduista kosmetiikan erikoisliikkeistä ja verkkokaupastamme fourreasons.fi.

4 5 arviota
Kerro mielipiteesi
Johanna Strömsholm

Johanna

Johannasta sanottua: Energinen ja räiskyvä ilopillleri, jolta ei ideat lopu. Napakka ja päämäärätietoinen viestinnän sähköjänis, joka jaksaa huolehtia myös ihmisistä. Mitä isompi projekti, sen parempi! // An energetic and sparkling bundle of joy who never runs out of ideas. A sharp and goal-oriented, tireless communicator, who also looks after people. The bigger the project, the better!

guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit