Tuotetieto

Color Mask -sarjan sävyt Apricot ja Rose löysivät vihdoin parinsa

26.9.2020, Mira

Me kaikki tiedämme, että Color Mask -tuotteet toimivat parhaiten tiimissä pigmenttirikas shampoo sävyttää tehokkaasti ja puhdistaa hellävaraisesti, kun taas tehohoito säilyttää värjättyjen hiusten hehkun ja terveen kiillon samalla kevyesti sävyttäen. Siksi Apricot Treatment sai parikseen shampoon ja suosittu Rose Shampoo vierelleen tehohoidon.

Jo pitkään Apricot Treatment ja Rose Shampoo ovat joutuneet elämään yksin, ilman sitä oikeaa rinnallaan. Vaikka Apricot ja Rose ovat toimineet onnistuneesti myös itsenäisesti, on jokin kuitenkin tuntunut puuttuvan.

Four Reasons Color Mask Toning Shampoo & Treatment: Apricot

Sävyttävä tehohoito Apricot on hellä ja huomaavainen tuote, jonka erikoisalaa on hemmottelu. Joskus jokainen kuitenkin tarvitsee myös jämäkämpää otetta ja lisää väriä elämään – siksi voimmekin ylpeänä kertoa, että uusi Four Reasons Color Mask Toning Shampoo sävyssä Apricot on saapunut valikoimaamme.

Sävyttävä shampoo on tarkoitettu vaalean kuparisiksi tai vaaleiksi värjätyille hiuksille. Väripigmentit antavat hiuksille kevyen kultakuparin vivahteen ja ylläpitävät hiusväriä. Shampoo puhdistaa värjätyt hiukset hellävaraisesti poistaen samalla tehokkaasti sähköisyyttä ja antaen kiiltoa. Valmistettu ilman sulfaatteja. Hedelmäinen, vaalean kultakuparinen lopputulos!

Four Reasons Color Mask Toning Shampoo & Treatment: Rose

Sävyttävä shampoo Rose on aina ollut itsenäinen ja vahva, mutta kaivannut vierelleen hellää persoonaa. Uusi Color Mask Toning Treatment tehohoitaa hiuksia shampoosävytyksen jälkeen ja antaa eloisan, pinkin sävyn.

Kasvipohjaiset proteiinit ja aminohapot vahvistavat hiuksia ja antavat upean kiillon. Toning Treatment ja Shampoo sävyssä Rose täydentävät nyt toisiaan: shampoolla syvä pinkki sävy, tehohoidolla hehku ja kiilto.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit