Inspiraatio Tuotetieto Uutiset

Vuoden 2022 parhaat hiustuotteet!

5.1.2023, Four Reasons

Vuosittain eri medioissa palkitaan vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet. Koostimme tähän vuoden 2022 parhaat Four Reasons -hiustuotteet. Lue mikä oli vuoden paras rakennesuihke, lämpösuojasuihke, syväpuhdistava shampoo tai parasta luonnonkosmetiikkaa ja nappaa käyttövinkit talteen!

 

Vuoden paras rakennesuihke

Me Naiset -lehti palkitsi vuoden 2022 parhaana rakennesuihkeena Four Reasons Original Volume Texture Sprayn. Täyteläistä tuuheutta hiuksille antava volyymisuihke tekee hiuksista runsaat ja selvästi paksumman näköiset. Herkullisen tuoksuinen viimeistelysuihke häivyttää myös tyven ylimääräistä rasvaisuutta.

”Hyvän rakennesuihkeen tunnistaa siitä, että se tuo runsautta ja kitkaa hiuksiin eikä karkaa niistä muotoiltaessa. Kotimainen suihke täyttää odotukset”, kerrotaan Me Naiset -lehden raadista.

Four Reasons -kouluttaja Elisa Cavén vinkkaa: “Volume Texture Spray toimii hyvänä boostina jokapäiväisiin hiuksiin. Tämä pitää hiukset kohotettuna pitkään.”

Tutustu Four Reasons Original Volume Texture Spray -rakennesuihkeeseen täällä!

 

Testin paras syväpuhdistava shampoo oli Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo

 

Gloria-lehden toimitus testasi alkuvuonna syväpuhdistavia shampoita. Toimituksen suosikiksi valikoitui Four Reasons Original Deep Cleanse Shampoo. Syväpuhdistava shampoo poistaa hiuksista tehokkaasti muotoilutuotejäämät ja epäpuhtaudet. Sopii erityisesti muotoilutuotteita käyttävän säännölliseen pesuun tai rasvoittuvalle hiuspohjalle. Gloria-lehden toimitus kommentoi tuotetta näin:

”Tekee hiuksista puhtaat ja kevyet, mutta ei kuivata liikaa. Sopii säännölliseenkin käyttöön rasvoittuvalle hiuspohjalle. Kierrettävä reikäkorkki on suihkussa kätevä käyttää. Todella hyvä hinta-laatu -suhde.”

Katso myös muiden käyttäjien kommentit tuotteesta ja lue syväpuhdistavasta shampoosta lisää täältä!

 

Four Reasons Nature oli jälleen vuoden palkituin

Luonnonkosmetiikkasarja Four Reasons Nature on kahminut palkintoja aiemminkin ja jatkaa voittoisaa kulkuaan myös vuonna 2022. Tässä vuoden 2022 aikana palkitut Four Reasons Nature -tuotteet.

 

Vuoden paras lämpösuoja

Kauneus & Terveys -lehti palkitsi Four Reasons Nature Heat Protection Sprayn parhaana lämpösuojasuihkeena. Lämpösuojan lisäksi tuote suojaa myös kosteudelta ja täyttää vaatimuksesi vastuullisuudesta: tuote on 100 % vegaaninen ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa!

Suihkeen antama pito ja helppokäyttöisyys saivat erityiskiitosta raadilta:

”Vuoden paras lämpösuojatuote! Luonnonkosmeettinen, kampaamoissa myytävä lämpösuojasuihke ei pelkästään suojaa hiuksia föönin ja muotoilurautojen kuumuudelta vaan antaa myös kevyen pidon ja kosteussuojan. Mikäs sen parempaa nykytalvien kosteissa säissä? Suihke myös helpottaa hiusten käsittelyä, joten esimerkiksi pyöröharjan avulla föönaaminen on huomattavasti helpompaa.”

Emme voisi olla enempää samaa mieltä! Tämä lämpösuoja toimii kuin unelma hiuksia föönatessa, mitä ainakin me arvostamme suuresti. Lue lisää vinkkejä tuotteen käyttöön täältä.

 

Vuoden paras luonnonkosmetiikkatuote on Four Reasons Nature Styling Mousse

Pohjoismaiden suurin luonnonkosmetiikkakilpailu Nordic Natural Beauty Awards palkitsee vuosittain parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Four Reasons Nature Styling Mousse palkittiin vuoden 2022 parhaana luonnonkosmetiikkatuotteena hiusten muotoilutuotteet -kategoriassa! Four Reasons Nature -sarjan tuotteet ovat pärjänneet kilpailussa myös aiemmin.

 

Nordic Natural Beauty Awards -kilpailun tähtituomaristo koostui 50 luonnonkauneudestaan tunnetusta pohjoismaisesta näyttelijästä, artistista ja urheilijasta. He valitsivat vuoden 2022 parhaat luonnonkosmetiikkatuotteet. Tuomaristo kommentoi Nature Styling Mousse -muotovaahtoa muun muassa näin:

“Absolutely loved the scent, overall a really great product, worked well.”

“I really love the scent, and even if I am not used to using a lot of product in my hair, this one is really nice!”

“Really great styling mousse for us with curls. Worked like a charm.”

Vuonna 2020 samaisessa kilpailussa palkittiin Four Reasons Nature Moisture Shampoo sekä Moisture Oil.

Tiesitkö, että ostamalla tuotteen kampaamohaun kautta, tuet samalla valitsemaasi kampaamoa? Sinulle ei aiheudu ylimääräisiä kuluja ja kampaaja saa saman katteen kuin omasta liikkeestäänkin myydessä. Jep, myös ostoksia voi tehdä vastuullisesti. Pääset kampaamohakuun tästä.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.