Tutoriaalit

Opi tekemään helppo, mutta näyttävä nuttura

21.11.2023, Four Reasons

Nutturat ovat ajattomia, monikäyttöisiä ja yllättävän helposti muokattavia kampauksia. Nuttura saa kaivattua tekstuuria ja volyymia pohjalle tehtävistä kiharoista. Lue kampausguru Lauran vinkit, jotta onnistut tekemään upeita nutturakampauksia itsellesi ja läheisillesi!

Kiharasta ponnariksi

IG: bylauracarita

  • Aloita tekemällä kiharat hiuksiin: tekstuuri tuo volyymia ja eloisuutta. Käytä tuotteita, jotka tukevat kiharoiden muotoa, mutta eivät tee hiuksista raskaita. Esimerkiksi Four Reasons Original Volume Mousse antaa kevyen pidon sekä lisää volyymia ja Four Reasons Original Styling Mist -föönaussuihke antaa joustavaa pitoa, lämpösuojan ja kauniin kiillon. Viimeistele kiharat Four Reasons Original Volume Texture Spraylla saadaksesi hiuksiin lisää rakennetta.
  • Kun kiharat ovat valmiit, kerää hiukset haluamallesi korkeudelle ja sido ne ponnarille. Tässä vaiheessa voit myös hieman löysätä ponnaria saadaksesi rennomman ilmeen.
  • Pro tip: piilota ponnari ottamalla pieni hiusosio ponnarin alta ja kieputtamalla se ponnarin ympärille. Viimeistele ja kiinnitä hiusosio piiloon pinnillä.

Ota latvasta kiinni ja kiepsauta

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta lyhykäisyydessään: ota latvoista kiinni jämäkästi ja kiepsauta hiukset toisen käden sormen avulla, jotta saat kauniin silmukan aikaiseksi.

Kiinnitä ja viimeistele

Kiinnitä kampaus pinneillä ja käytä haluamaasi lakkaa viimeistelyyn. Laita esimerkiksi Four Reasons Original Strong Styling Hairspray voimakkaan pidon saavuttamiseksi. Jos haluat kiiltoa, lisää Four Reasons Original Shine Sprayta.

Valmista!

Vinkki: Nutturaa voi varioida monella tavalla. Yksi tapa on jakaa hiukset useampaan osaan ja tehdä useita pienempiä ponnareita, joita voi kiepsauttaa eri tavoilla nutturoille.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.