Inspiraatio

Hiustrendit 2024: yksilöllisyyttä ja 90-lukua

15.12.2023, Four Reasons

Jos Cowgirl copper, Wulf cut ja Teddy bear bronde olivat vuoden 2023 valloittavimpia hiustrendejä, mitä vuosi 2024 tuo meille tullessaan? Vuonna 2024 hiustrendeissä nähdään selkeä siirtyminen kohti yksilöllisyyttä ja 90-luvun innoittamia tyylejä, tuoden uuden näkökulman hiustenhoitoon ja muotoiluun. Jos mietit mitä kampaajalta kannattaa pyytää vuonna 2024, lukaise Four Reasons kouluttaja Jasmin Hurskaisen ja koulutuspäällikkö Elisa Cavénin koostama trendikatsaus!

Young beautiful blonde woman holding heart and question mark reminder smiling and laughing hard out loud because funny crazy joke.

Henkilökohtaisuus kiilaa etusijalle

2024 Hiustrendeissä huomioidaan yhtä enemmän jokaisen yksilöllisiä piirteitä ja persoonallisuutta. Värit, leikkaus ja stailaus korostaa nyt yksilöllisiä piirteitä enemmän kuin koskaan. Haluaisitko korostaa silmiesi väriä, leukalinjaasi tai ihosi sävyä? Pyydä kampaajaa ottamaan nämä huomioon.

Mixie cut tulee muotiin

Contour cutting on täydellinen leikkaus, kun haluat kehyksen kasvojesi ympärille. Samalla tavalla, kun meikissä voi muokata kasvojen muotoa, myös räätälöidyllä hiustenleikkauksella, kuten kerrostuksella, voidaan tehdä samoin.

Tiedämme sen, että yksi ja sama hiustenleikkaus ei sovi kaikille (esimerkiksi ysärihitti “The Rachel”), siksi kannattaa katsoa ammattilaisen kanssa mikä sopii juuri sinulle. Lyhyet mallit ovat aina muodissa, mutta uusin trendi on Mixie cut: lyhyttä, huoletonta ja rikottua. Tämä on täydellinen yhdistelmä pixie cutia ja mullettia.

It’s all about the 90’s: 90-luvun paluu

Paluu menneisyyteen on in, kun katseet kääntyvät yli kolmen vuosikymmenen takaiseen aikaan: 90- luvun hiustrendit ovat tulleet takaisin nykyaikaisella twistillä (Kyllä, ysäristä on 30 vuotta, jatketaan). Hiuksissa saa olla kerroksia ja huoletonta tekstuuria yhdistettynä luonnollisiin, mutta täyteläisiin sävyihin.

Hiuksissa siis suositaan rentoja kerroksia ja tekstuuria, yhdistettynä luonnollisiin ja monipuolisiin värivaihtoehtoihin. Tämä retrohenki tuo mukanaan rentoutta ja keveyttä hiustrendeihin.

Hiuskoristeet tulevat takaisin? Muotoilu yksinkertaistuu

Vuosi 2024 korostaa myös monipuolisuutta hiusten muotoilussa: helppohoitoisuutta, mutta näyttävyyttä.

Hiusten muotoilussa föönaus ja erilaiset hiuskoristeet, kuten 90-luvulta tutut hiusklipsit ja pannat, ovat jälleen suosiossa. Hiusklipsit, hiussoljet, donitsit, hiuspannat ja siksak-hiuspannat… Nämä 90- luvun hiuskoristeet ovat tehneet paluun. Perinteiset kihartimet ovat jääneet vähemmälle, kun hiusten muotoilu föönauksella lisääntyy – ja tietysti heatless curls pitävät pintansa.

Väreissä nähdään lämpöä ja huolettomuutta

Väreissä saa olla lämpöä, täyteläisyyttä ja huolettomuutta. Hiukset voivat olla tummasta vaaleaan liukuvia ja siksi helpompia ylläpitää. Low-maintenance värjäys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että hiukset eivät vaadi ylläpitoa. Värjäyksissä mennään siihen suuntaan, että se suunnitellaan yksilöllisiä piirteitä korostaen. Esimerkiksi kasvojen viereen voidaan tehdä vaaleampia ”money pieces”, jolloin tuodaan kirkkautta kasvojen viereen. Tämäkin oli suosittua ysärillä! Tekniikkaa voidaan kätevästi käyttää kupareissa, ruskeissa ja tummissakin väreissä, hyödyntäen sävyeroja.

Tuotesuositukset: nämä tarvitset vuonna 2024

Mitä tarvitset Bouncy Blowoutiin tai kuinka saat Mixie cutiin tekstuuria ja rentoutta? Jasmin kokosi suosikkituotteensa vuoden 2024 apuvälineiksi.

Bouncy Blowout stailaus

Pohjatuotteet: Föönauksen pohjalle parhaat tuotteet: Four Reasons Original Volume mousse ja vuoden 2023 muotoilun paras pohjustustuotteeksi kruunattu Four Reasons Original Blow-Dry Fluid

Viimeistelytuotteet: Tuuheutta, rakennetta ja pitoa: Four Reasons Original Volume Texture Spray ja Four Reasons Original Strong Styling Hairspray

Mixie cut

Four Reasons Original Volume Powder tai Four Reasons Original Fiber Wax

Kiiltoa hiukseen

Four Reasons Original Shine Spray

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.