Tutoriaalit

Näitä lettikampauksia haluat kokeilla tänä kesänä! Katso Alina Aarnion eli @moonlightbraidsin ihanat lettityylit

8.7.2021, Meri

Kesä on parasta aikaa kokeilla uusia lettikampauksia, jotka kestävät hiuslakalla höystettynä vaikkapa ulkojuhlissa tai tanssilattioiden vauhdikkaassa menossa. Instagramin lettiguru @moonlightbraids, eli Alina Aarnio loihti meille neljä ihanaa ja kesäistä lettitutoriaalia, jotka sinunkin on helppo tehdä omiin tai kaverin hiuksiin.

Alina on lettikampausten monitaituri, jonka löydät Instagramista nimimerkillä @moonlightbraids. Häneltä onnistuvat niin ranskanletit, vesiputousletit kuin upeat juhlakampaukset, joissa kukat ovat usein myös suuressa roolissa. Rakastamme Alinan luomuksia ja takaamme, että sinäkin tulet rakastumaan niihin viimeistään näitä tyylejä kokeiltuasi!

 

Läpivetoletti

 

Tämän lettityylin teet helposti joko itsellesi tai kaverille. Perinteinen, lättänä letti saa väistyä tieltä, kun valitset tämän pujotusversion. Läpivetoletin tuuheuden ja kauneuden salaisuus piilee pienissä kumiponnareissa sekä suihkutettavassa hiuspuuterissa. Alina käyttää videolla Four Reasons Original Hair Powderia. Asettele väleihin pieniä kukkia, ja saat kuminauhat piiloon.

Kokeilisimme tätä lettiä esimerkiksi häihin tai rennompaan tilaisuuteen, kuten piknikille.

 

Milkmaid

 

Tämän kampauksen voit saavuttaa helposti, vaikka osaisit tehdä vain tavallisen letin: tee kaksi ja kiinnitä ne pinneillä päälaellesi.

Saat lettiin pitoa ja hallittavuutta Four Reasons Original Hair Powderilla. Videolla Alina käyttää letin viimeistelyyn Four Reasons Original Styling Hairsprayta, joka luo kampaukseen pitoa ja silottaa lopputulosta. Etuhiusten kihartamista varten kannattaa hiuksiin suihkuttaa lämpösuojaa, kuten Four Reasons Original Heat Styleria. Lisää lettiin halutessasi kukkia ja olet valmis!

Tyyli on täydellinen esimerkiksi kesäpäivän aktiviteetteihin tai mökillä järjestettäviin juhliin.

 

Nuttura

 

Osaatko tehdä ranskanletin? Hyvä. Siinä tapauksessa osaat tehdä tämänkin kauniin tyylin. Tee yksi ranskanletti molemmille puolille päätä ja kiinnitä ne pienellä kumiponnarilla yhteen. Muodosta nuttura pinnien ja hiuspuuterin avulla, niin saat ihanan kuohkean lopputuloksen! Viimeistele kevyellä hiuskiinteellä, kuten Four Reasons Original Styling Hairspraylla.

Kokeile kampausta töihin tai vaikka ihan vaan kotona!

 

Twistiputous

 

Tulet rakastumaan tähän ihanaan vesiputouslettiin! Tyyli saattaa vaatia hieman sorminäppäryyttä, mutta lopputulos on sen arvoinen.

Tämä letti on nopea ja helppo tehdä, kunhan osaat jo ranskanletin. Ota kaveriksi kevyt ja joustava hiuslakka, niin saat lettiin hallittavuutta. Onnea matkaan!

 

Seuraa Alinaa Instagramissa! Hänet löydät nimimerkillä @moonlightbraids.

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.