Inspiraatio

Inspiraatiota halloween-asuihin – katso 3 ideaa hiuksiin ja meikkiin!

21.10.2020, Mira

Pian on taas halloween-juhlien aika. Meitä on moneen junaan: toiset ovat suunnitelleet halloween-asunsa valmiiksi jo viime vuoden puolella, toiset etsivät paria viikkoa aikaisemmin paniikissa viime hetken inspiraatiota ja ideoita meikkiin, hiuksiin ja pukeutumiseen. Kuuluit sitten kovan luokan halloween-valmistujiin tai tahdot jotain helppoa pikaisella aikataululla, kurkkaa vinkkimme kolmeen upeaan halloween-tyyliin!

Keräsimme idealistalle jokaiselle jotakin. Jos kaipaat pelottavaa halloween-asua, veriroiskeita ja kauhufiilistä, voisi sinulle sopivin valinta olla zombie. Perinteistä pukeutumista edustaa tietysti kurpitsa, kun taas kauneutta ja hieman herkempää tyyliä arvostavaa voisi kiinnostaa yksisarvinen.

Kaikki halloween-meikit taiteili supertaitava Tanja Viitanen, ja hiukset hehkuvissa sävyissä saatiin aikaan Four Reasons Color Maskeilla eli sävyttävillä shampoilla ja hoitoaineilla. Ota kuvista inspiraatiota omaan halloween-meikkiisi ja nappaa ostoskoriisi Color Mask -tuote lempisävyssäsi!

Zombie: lisämaustetta luonnollisiin harmaisiin

Sävyttävät Color Mask -tuotteet toimivat joissakin tapauksissa myös värjäämättömään, luonnontilassa olevaan hiukseen. Muista kuitenkin, ettei sävy ole käsittelemättömässä hiuksessa läheskään niin intensiivinen kuin värjätyssä tai vaalennetussa hiuksessa. Kuvan zombie sai luonnollisiin harmaisiinsa uutta eloa ja hehkua Platinum Shampoolla ja Graphite Treatmentilla.

Jack O’Lantern: kurpitsan oranssia sävyjä sekoittamalla

Jos kaipaat hiuksiisi tiettyä sävyä, jota ei löydy valmiina, voit kokeilla sekoittaa Four Reasons Color Mask -sävyjä keskenään! Nämä räiskyvän oranssit kurpitsahiukset saatiin aikaan pesemällä vaalennetut hiukset ensin sävyttävällä Apricot Shampoolla ja levittämällä hoitoaineeksi sekoitus Color Mask Treatmentin sävyjä Copper ja Rose Gold.

Unicorn: yksisarvisen hiuksissa säihkyy intensiivinen pinkki

Ruusuisen vaaleanpunainen sävy hiuksiin ilman värjäystä? Sävyttävällä Color Mask Rose -shampoolla ja -tehohoidolla saat vaaleisiin hiuksiisi suloisen pinkin sävyn yhdellä pesukerralla. Mikäli haluat todella intensiivisen ja voimakkaan sävyn, jonka shokeeraava intensiivisyys sopii täydellisesti halloweenin luonteeseen, valitse Color Mask Toning Treatment Intense Pink tai Fuchsia. Jos pinkki ei tunnu sopivalta sävyltä yksisarvistyyliisi, testaa trendisävy Rose Gold tai vaikkapa violetti Plum! Myös sininen Color Mask Intense Blue tai Violet toimivat varmasti.

 

 

Mira

Mira on ihana, tunteikas tukkajumalatar, joka yllättää aina loputtomalla luovuudellaan. Tämä kuplivan iloinen persoona ja lahjakas luonnonlapsi on aivan killeri kirjoittaja. Tarkka ja pedantti, tunnollinen energiapakkaus!