Tapahtumat

Four Reasons <3 Ina Mikkola: Kansikuvatyöpaja rikkoo kauneuden muottia

6.9.2021, Meri

Four Reasonsin rakastama ja ihailema Ina Mikkola on toimittaja, ohjaaja, kirjailija sekä mielipidevaikuttaja, joka on erityisen tunnettu lukuisista juontotöistään sekä vuonna 2020 julkaistusta kirjastaan Runkkarin käsikirja. Helsingin Torikortteleihin on pystytetty syyskuun ajaksi Inan Revolutionista Productions -yrityksen projekti, joka kantaa nimeä Sweet Spot (suomeksi Mässy Mesta). Kyseessä on hattaramaisen herkullinen tapahtumatila, jossa järjestettiin muun muassa 18.9. Four Reasons ❤️ Ina Kansikuvatyöpaja. 

”Haluan tuoda Torikortteleihin elämää, kulttuuria, sivistystä, voimaantumista, yhteisöllisyyttä ja inspiraatiota”, kuvailee Ina ideaa tapahtumatilan takana. Sweet Spotissa järjestetään siis erilaisia tapahtumia, joista yksi oli Four Reasons ❤️ Ina Kansikuvatyöpaja. Tapahtumassa yhdistimme voimamme yksipuolista kauneuden muottia vastaan sekä loimme uniikkeja kansikuvia upean erilaisista ihmisistä. Työpajan tarkoituksena oli kannustaa osallistujia ylistämään omia yksilöllisiä ja upeita piirteitään sekä kääntämään mahdolliset epävarmuudet voitoksi.

‏‏‎ ‎

“Kun tällaista geneeristä kuvastoa toistetaan vuodesta toiseen, se kaventaa meidän ihmiskuvaa. Ehdotin, että josko hiustuotelafka Four Reasons innostuisi tällaisen työpajan järkkäämisestä kanssani ja he olivat heti messissä! Arvostankin brändissä sitä, että he haluavat olla laventamassa kauneuskäsitystä. -Ina Mikkola

 

Työpajaan valittiin yhteensä kahdeksan erilaista osallistujaa. Valokuvaaja Saara Taussi otti työpajaan osallistujista upeat valokuvat, joista tehdään aikakauslehtien kansia mukailevat, mutta kuitenkin uniikit tuotokset. Lisäksi valokuviin tullaan luomaan inspiroivat tekstit kuvattavan toiveiden mukaan.

Sweet Spot -tapahtumatilaon lisäksi auki yleisölle avoimien ovien päivinä. Tapahtumatilasta löydät Four Reasonsin logolla varustetun kansikuva-selfiepisteen, jonka avulla voit nähdä itsesi edustettuna perinteisesti hyvin yksipuolisessa kansikuvamaailmassa. Näe upea itsesi kansikuvassa, ota kuva ja jaa se somessa. Muista myös tägätä meidät, ja saatat löytää itsesi kanavistamme. 😉 Tapahtumatilasta löydät myös Four Reasons Original -tuotteista tehdyn installaation sekä Four Reasons Original -kampauspisteen.

‏‏‎ ‎

Avoimet ovet:

  • Torstai 9.9. klo 15.00-20.00. Torstaina tilassa myös Ina Mikkolan, Meeri Koutaniemen ja Noora Shinglerin kirpputori.
  • Lauantai 11.9. klo 12.00-18.00. Lauantaina tilassa myös Ina Mikkolan, Meeri Koutaniemen ja Noora Shinglerin kirpputori, mikäli tavaraa riittää.
  • Maanantai 13.9. klo 14.00-19.00
  • Keskiviikko 22.9. klo 10.00-17.00

 

Valokuvatyöpajan ja avoimien ovien lisäksi olemme mukana tilassa tapahtumissa kirjailijailloissa sekä Revolutionista Awardseissa 25.9., jossa palkitaan omilla mielipiteillään vaikuttavia henkilöitä.

Sweet Spot -tapahtumatila löytyy osoitteesta Aleksanterinkatu 28, 00100 Helsinki. Lisää tietoa tapahtumista saat Instagramista @inamikkola & @fourreasons. Sweet Spot on osa Torikortteleiden ja PING Helsingin Tilanvaltaajat-projektia, jossa annetaan vaikuttajille liiketila käyttöön kuukaudeksi Helsingin ytimestä.

Meri

Meri on kuluttajamarkkinointitiimin idearikas ja lahjakas sisältömarkkinoija, joka ei koskaan missaa deadlinea mutta yllättää luovuudellaan. Aina tyylikäs ajatustenlukija heittäytyy täysillä jokaiseen projektiin ja on jo hoitanut homman, kun muut vasta suunnittelee.