Yhteistyö

Four Reasons -hiustuotteet mukana UIT:n kevätrevyyssä!

27.5.2019, Monna

Four Reasons on virallinen hiustuotteiden yhteistyökumppani Uuden Iloisen Teatterin perinteisessä kevätrevyyssä, jota esitetään aiempien vuosien tavoin Linnanmäen Peacock -teatterissa, 15.6.2019 asti.

Herkkua kuin heinänteko -nimisen komediaesityksen railakkaissa rooleissa nähdään mm. Sinikka Sokka, Nina Tapio, Sami Hintsanen ja Pihla Penttinen. Sari Siikanderin ohjaama kevätiloittelu on varma kesäkauden käynnistäjä – olemme ilolla mukana tässä produktiossa!

Näyttelijä Nina Tapion leiskuvanpunaiset hiukset saadaan muokattua juuri rooliin sopiviksi Four Reasons -hiustuotteilla. Tanssijoiden ja näyttelijöiden hiukset on myös värjätty edustuskuntoon hiusväreillämme.

Pitoa ja tukea vaihtuviin lookeihin

Näin kuvailee kevätrevyyn maskisuunnittelija Tuire Kerälä Four Reasons -tuotteita:

”Olemme olleet muotoilutuotteisiinne erittäin tyytyväisiä. Tämän tyyppisissä esityksissä, joissa käytetään paljon lisäkkeitä sekä peruukkeja, on hiustuotteilla hieman toisenlaiset vaatimukset, kuin jos tehdään kampaukset näyttelijöiden omista hiuksista. Tuotteita lisäillään jokaisessa esityksessä, vaikka lisäkkeitä ja peruukkeja ei ole mahdollista pestä jokaiseen näytökseen. Tuotteissa pitää siis olla pitoa, mutta ne eivät saa olla liian voimakkaita, jotta peruukkien luonnollisuus säilyy.”

“Kaikki lakat ovat meillä ehdottomasti eniten käytössä. Kevyemmät lakat peruukkeihin ja lisäkkeisiin ja voimakkaammilla taas kiinnitetään naisesiintyjien omat hiukset, jotka letitetään lisäkkeiden ja peruukkien alle. Nopeita vaihtoja on esityksen aikana kymmeniä, joten omien hiusten on pysyttävä erityisen hyvin kiinni.”

Tanssija Jutta Heleniuksen upeat kutrit saatetaan esityskuntoon Four Reasons -muotoilutuotteilla. Laadukkaat hiusten muotoilutuotteet takaavat sen, että suortuvat pysyvät kuosissa vauhdikkaassakin menossa.

Hoitavuutta ja huolenpitoa

Tärkeä rooli tässä produktiossa on myös hoitavilla hiustuotteilla. Erityisesti naisnäyttelijöiden hiukset joutuvat koville, koska esityksiä on usein, omat hiukset letitetään tiukalle ja niihin kiinnitetään monia lisäkkeitä sekä peruukkeja. Siitä syystä näyttelijöillä on päivittäisessä käytössä sekä jätettävät hoitosuihkeet että Argan Beauty Serum, joihin kaikki ovat olleet tyytyväisiä.

“Four Reasons-tuotesarja on tarpeeksi monipuolinen ja laaja tällaisiin produktioihin, joissa tarvitaan tuotteita monenlaisiin tilanteisiin ja käyttötarkoituksiin!”

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi
Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit