Yhteistyö

Anni Ruuth Dagny Rose & Four Reasons Professional

15.7.2019, Monna

Suomalainen, vastuullisista untuva- ja höyhenasuistaan tunnetun suunnittelija Anni Ruuthin uusin aluevaltaus on designtuoksut. Frantsilan kanssa yhteistyössä toteutettu kotimainen Dagny Rose -parfyymi lanseerattiin toukokuun lopussa.

Voimaannuttava ruusuparfyymi

Ruusu, laventeli, vanilja, kamomilla, lime ja greippi – näitä kaikkia aistii ihastuttavassa Dagny Rose -parfyymissa. Vegaaninen, 100 % luonnollinen ruusutuoksu hurmaa kukkealla tuoksukimarallaan ja siivittää ajatukset kesäiseen, aamunraikkaaseen puutarhaan.

Ekologinen pakkaus

Jojobaöljypohjainen tuoksu on kauniissa, erittäin kätevässä roll on -lasipullossa. Myös tuotteen pakkaus on toteutettu mahdollisimman ekotehokkaasti; lasipulloa ympäröivä pahvipakkaus on suunniteltu nollahävikki-idealla sekä painotalon käyttämät värit ovat ekologisia.

Kesäinen nutturakampaus

Jasmin Hurskainen QHairista loihti Annille lanseerauksen teemaan sopivan kesäisen nutturakampauksen Four Reasons Professional -tuotteilla. Annin hiukset raidoitettiin ensin KC Blonde Multibleach -vaalennusaineella ja sävytettiin Luxima-hiusvärillä.

Pigmenttiä sisältävä No Yellow Shampoo ylläpitää vaaleiden hiusten kirkasta, viileän vaaleaa sävyä. Kampauksen pohjalla käytettiin Multi-Benefit Detangling Sprayta, lämpöaktivoituvaa hoitosuihketta, joka yhdistää usean eri hoitotuotteen parhaat ominaisuudet samaan tuotteeseen ja suojaa hiuksia mm. lämpölaitteiden hiusta haurastuttavalta vaikutukselta.

Föönauksen jälkeen hiuksiin rakennettiin Working Spray -hiuskiinteen avulla sileä nutturakampaus, joka viimeisteltiin tuoreilla kukilla. Kampaus siloteltiin lopuksi kestämään koko illan kekkerit Gel Glue -geeliliimalla Lopputuloksena viehkeän elegantti kampaus, joka sopii niin isoihin kuin pienempiinkin juhliin!

0 0 arviota
Kerro mielipiteesi
Monna Ranne

Monna

Positiivinen ja sosiaalinen Monna hoitaa homman kuin homman. Energinen vaikuttajamarkkinoinnin osaaja, joka on helposti lähestyttävä ja tulee kaikkien kanssa juttuun. Kaikki hoituu – tämä asenne vie pitkälle!

Tilaa ilmoitukset
Ilmoita minulle
guest
0 Kommenttia
Inline Feedbacks
Näytä kaikki kommentit