Inspiraatio

Kevään 2021 hiustrendit ilmentävät kantajansa asennetta – nyt on aika inspiroitua!

17.3.2021, Jonna

On enteilty, että kuluva vuosi tulee voittamaan kauheudessaan jopa edeltäjänsä. Tiedäthän, se 20**, josta kukaan ei tahdo enää puhua. Olemme eri mieltä. Mutta miten voimme olla varmoja, että 2021 ei ole vain surkea jatko-osa, jonka juoni lässähti jo alkutekstien jälkeen? Emme me voikaan. Tämän kuitenkin tiedämme: se, mitä vuosi tuo tullessaan riippuu paljon siitä, miten asennoidumme siihen.

Reality check: et voi vaikuttaa kaikkiin ympärilläsi tapahtuviin asioihin, mutta voit vaikuttaa siihen, miten suhtaudut niihin.
Pinnan alla on muhinut rohkeita, voimakkaita ja kantaaottavia tyylejä jo pidempään, mutta olemme pitäytyneet pehmeissä lookeissa. Ehkä se on tuonut pysyvyyden tuntua alati muuttuvaan maailmaan, ja hyvä niin.

Nyt on kuitenkin aika ottaa kontrolli. Repäistä, tuoda esiin oma persoonansa, olla vapaa, vahva ja voimakas. Elämä on liian lyhyt siihen, ettei koskaan kokeile mitään uutta. Rohkeimmat repäisevät laastarin kerralla irti ja laittavat koko tyylin uusiksi. Varovaisimmat aloittavat lisäämällä pieniä, uusia mausteita viime vuosien tyyliinsä – kaikki käy, tyylin luot sinä.

 

BOSS MODE: ON | MODERNI VERSIO KLASSIKKOLEIKKAUKSESTA

Bowl cuts are back! Pottakampaus tuli tutuksi 90-luvun poikabändien hiustyylejä seuratessa, mutta moderni versio tästä klassikkoleikkauksesta sopii nykyaikaiselle, vahvalle ja itsevarmalle persoonalle. Pituutta ja porrastuskulmia muokkaamalla leikkauksen saa istumaan yksilöllisesti erilaisiin kasvonpiirteisiin.

Värin viimeistelee kampaajan käyttämä shine line -värjäys, joka pilkahtelee hiusmassan välistä ja luo yksinkertaiseen värjäykseen särmää sekä uniikkia otetta. Vaihtelemalla stailausta kotona saat tämän yksityiskohdan lähes kokonaan piiloon tai voimakkaasti esiin. Vaikka leikkauksen linjat ovat voimakkaat, antaa se silti mahdollisuuksia erilaisiin viimeistelytyyleihin. Oletko tänään sleek, casual vai nostatko hiuksesi kohti kattoa? Tyylin ja fiiliksen päätät sinä!

Kampaus on siloteltu Four Reasons Original Smooth & Shine Serumilla ja lopuksi kiinnitetty Four Reasons Professional Gel Gluella. Jos tavoittelet rouheampaa tyyliä ja haluat nostaa hiukset pystyyn, suihkuta hiuksiin Four Reasons Professional Salt Mistiä, kuivaa ja lisää Four Reasons Professional Fiber Wax.

Valitse tämä look, kun haluat olla oman elämäsi pomo ja aiot päättää itse, millainen päiväsi tulee olemaan.

 

SOUL ON FLEEK | PEHMEÄ PERMIS

Haluaisitko herätä joka päivä täydelliset surffilaineet hiuksissasi ja aloittaa päiväsi suoraan sängystä? Tämän trendikkään lookin ydin syntyy kevyestä rakennekäsittelystä eli permiksestä, jolla hiuksiin on tehty aikaa kestävät, pehmeät surffilaineet. Jos keväästä jää jotain pysyvää käteen, olkoon se tämä permanentti! Veitsellä tehty kerrostusleikkaus vahvistaa tätä huoletonta ja ajatonta tyyliä.

Tässä tyylissä rikomme myös sen myytin, ettei permanentin jälkeen voi vaalentaa: Nämä hiukset on kirkastettu tyvestä latvaan Luxima-väreillä. Helppoa, nopeaa ja huoletonta. Etsi oma Luxima-kampaajasi kampaamohaustamme!

Muotoilutuotteina on käytetty Four Reasons Professional Smoothing Foamia, joka toimii kiharan muotoilussa täydellisesti niin kuivana kuin kosteana. Voimakasta tukea kampaukseen saat Four Reasons Original Power Gelillä. Viimeistele tyyli suihkuttamalla hiuksiin Four Reasons Professional Body Boostia – and you’re good to go!

Kun hiukset ovat näin huolettomat, on päivästäsi pakko tulla stress free!

Valitse tämä look, jos et jaksa käyttää aikaasi jatkuvaan peilin edessä puunaamiseen ja haluat, että tyylisi sopii aitoon ja sopivan sotkuiseen elämääsi.

 

RISE N’ SLAY | ROHKEAT ROKKIKIHARAT

Ennalta-arvattavuus ja kaavoihin kangistuminen – ei kiitos! Haluat täyttää huoneen asenteellasi sinne astuessasi, etkä hae ulkopuolisten hyväksyntää valinnoillesi.

Mikäli edellinen kuvaus oli kuin suoraan Instagram-biostasi, shag cut on sinulle täydellinen valinta: se viestii itsevarmuutta ja rohkeutta. Voit muotoilla tähän tyyliin leikatut hiukset fiiliksestäsi riippuen joko sähäkäksi tai super sähäkäksi. Vivahteikas, voimakas väri hiuksissa viimeistelee vaikutelman.

Shag cut on lähtöisin ikonisilta, 70-luvun rokkistaroilta. Tämän ajan shag istuu niin toimistoon kuin festarilavoillekin, asenne ratkaisee! Olit sitten lähikaupassa tai tiedekonferenssissa, kenellekään ei jää epäselväksi, että olet oman elämäsi superstara.

Tyyliin istuva räiskyvä väri on saatu aikaan Four Reasons Optima -väreillä sekä vaalentamalla latvaa. Hiukset on sävytetty lopuksi eri kuparin sävyillä. Etsi oma Optima-kampaajasi kampaamohaustamme!

Korosta kiharaa Four Reasons Professional Fiber Mousse -kuituvaahdolla tai tee huoleton rantalook Four Reasons Professional Salt Mistilla. Volyymia hiuksen tyveen saat Four Reasons Original Root Boosterilla.

Valitse tämä tyyli, kun rakastat henkilöä joksi olet tullut, koska taistelit tullaksesi häneksi. Nämä hiukset ovat paras asusteesi!

 

ACTUALLY, I CAN! | MODERNI MULLETTI

Niskatukka on vain punkkareille, eikä istu moderniin tyyliin? Bullshit! Tämä trendikäs kampaus toimii sekä sielukkaan taiteilijan että asenteellisen kapinallisen hiustyylinä, sillä moderni mulletti on muuntautumiskykyinen. Mittalinjoja ja stailausta muuttelemalla saat tyylin istumaan juuri sinulle.

Tässä tyylissä mullet-leikkauksen pariksi on valittu voimakas ja murrettu sävy, jotka yhdessä muodostavat sopivan sekoituksen asennetta ja mystisyyttä. Voimakkaat vastakohdat muodostavat täydellisen kokonaisuuden.

Syvä ja vivahteikas sävy on saavutettu ensin vaalentamalla hiusta, jonka jälkeen takaosa ja tehostealueet on värjätty Four Reasons Optima -väreillä. Tässä tyylissä hohtavat violetin, purppuran ja pinkin sävyt. Väriä saat ylläpidettyä Four Reasons Color Mask Bronze sekä Plum -tuotteilla. Etsi oma Optima-kampaajasi kampaamohaustamme!

Tämän tyylin muotoilussa on käytetty Four Reasons Professional Salt Mistia ennen föönausta sekä Four Reasons Professional Body Boostia ja Working Sprayta huolettomaan viimeistelyyn.

Valitse tämä look, kun haluat tuoda persoonasi esiin monipuolisesti.

 

SAVAGE NOT AVERAGE | IKONINEN JA KLASSINEN POLKKA

Mistä klassikko muodostuu? Klassikko on niin varma, että sitä voi rohkeasti muokata omanlaisekseen − sääntöjä noudattamalla ei muuteta maailmaa.

Ikoninen ja klassinen polkka muotoutuu uuteen uskoon, kun saksien sijaan laatikosta kaivetaankin esiin veitsi ja hiusten latvat jätetään rosoisen sulkamaisiksi. Voit silotella tyylin esimerkiksi työpaikalle sopivaksi tai revitellä iltamenoja varten.

Tämä upea väri on saavutettu Four Reasonsin Optima ja Luxima -väreillä. Jakauksen paikkaa muuttelemalla saat värin esiintymään eri tavoin. Why hide it, when you can show it!

Tämän tyylin muotoilussa less is more: Levitä hiuksiin Four Reasons Professional Styling Primeria ja föönaa hiukset. Rouheutta lookiin saat Four Reasons Original Hair Powderilla. Tässä tyylissä hiuksen luonnollinen liike saa näkyä.

Valitse tämä tyyli, jos olit klassikko jo syntyessäsi.

 

PURE PERFECTION | KOROSTA OMIA IHANIA PIIRTEITÄSI

Nykyisessä maailmantilanteessa voi huomaamattaan uppoutua syviin vesiin. Hyvään uskominen vaatii joka päivä rohkeutta ja heittäytymistä. Do good, look good! Joskus omien ihanien piirteiden korostaminen on yksinkertaisuudessaan parasta, mitä itsetunnolle voi tehdä.

Tämä tyyli korostaa omia, ainutlaatuisia vahvuuksiasi. Hiusten luonnollinen rakenne ja ihana luonnonkihara saadaan esiin hiusta tukevalla leikkauksella ja väri saa inspiraationsa luonnosta: aurinkoraidat näkevät jälleen päivänvalon. Huoleton look syntyy kirkastamalla latvoja vapaalla kädellä, kiharanippu kerrallaan.

Omaa luonnollista kiharaa voi korostaa Four Reasons Original Power Gelillä tai Four Reasons Professional Smoothing Foamilla. Halutessasi voit pitää yllä raitojen kirkkautta pesemällä hiukset parin viikon välein Four Reasons Professional No Yellow Shampoolla.

Valitse tämä look, jos tunnet itsesi luonnonlapseksi ja salainen aseesi on hyvä karma. Energia, jota välität eteenpäin, palaa sinulle moninkertaisena.

Jonna

Jonnasta sanottua: Jonna on rempseä, iloinen ja värikäs persoona, joka suhtautuu kaikkeen positiivisen uteliaasti. Tämä energinen ja oma-aloitteinen tyylitaituri on toimistomme väripilkku ja päiviemme piristys!