Inspiraatio Tutoriaalit Vinkki

Hi Barbie! Halloween on tulossa, tee ihana Barbie -look

27.9.2023, Four Reasons

Halloween on aivan nurkan takana, ja Barbie goes boo-tiful! Tänä vuonna ikoninen Barbie ei ole vain plastic, vaan myös fantastic, sillä ensi-iltansa kesällä 2023 saanut Barbie-elokuva vei kaikilta jalat alta – ja on varma hitti Halloweenjuhlissa! Tee itsellesi tai kaverillesi Four Reasonsin freelancer-kouluttaja Sonja Määttäsen inspiroivilla vinkeillä Barbie-look.

Tee pohjatyöt hyvin – kiitos seisoo lopussa

Vinkkejä kiharrukseen

Viimeistely pitää kampauksen upeana koko illan

  • Kampaa sivut ja etuosa samalla kaavalla kuin takaosa ja yhdistä latvat harjaamalla rohkeasti. Varo kuitenkin kampaamasta liian voimakkaasti tyveä, ettei kaikki tupeeraukset ja tuki katoa.
  • Kun olet saanut halutun muodon aikaiseksi, kiinnitä kampaus lakalla. Esimerkiksi Four Reasons Original Super Strong Hairspray  toimii tähän loistavasti.

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.