Mira Artisti ja näyttelijä

Olen Mira Luoti. Työkseni laulan, keikkailen ja näyttelen. Esiintyminen on minun juttuni.

Aloitin jo pienenä tanssimisen ja laulamisen, joka johti musiikkiluokille, ja harrastamisen kautta tästä kaikesta tuli työni. Työni on intohimoni. Ilmeisesti olen aina tiennyt mitä haluan, koska olen tehnyt juuri sitä mitä haluan ja mitä rakastan.

Olen oppinut, että olen ihana ja kaunis juuri näin. Ilman meikkiä ja meikin kanssa. Tukka hyvin tai tukka sekaisin, se olen minä. Aito kauneus on sitä, missä itse viihdyt. Äitini ei voi hakea edes postia ilman huulipunaa. Minä käytän huulipunaa vain keikoilla. Viihdyn ilman meikkiä, mutta tykkään myös meikata oikein vahvasti. Minulla on ollut joskus jatkot ja joskus rakennekynnet, ne tuntuivat hankalilta. Tykkään irtoripsistä ja klipsuista, jotka voin irrottaa heti tilaisuuden tultua. Viihdyn ilman sääri- ja kainalokarvoja, mutta en stressaa, jos ne on ajelematta. Aito kauneus tulee ihmisestä sisältä. Luonne ja katse, aito välittäminen niin itseä kuin muita kohtaan.

Muista, että siinä olet paras sinä, sinun elämäsi numero 1. Pidä itsestäsi huolta, juuri niin kuin sinusta parhaalta tuntuu. Juurikasvu, harmaat hiukset, kaikki ovat osa sinua. Älä stressaa, ne saa peitettyä, mutta ei ole pakko. Hassuttele, kokeile, poistu mukavuusalueelta. Sano kyllä, vaikka mielesi sanoisi ensin ei. Uskalla erottua. Ei ole väärää tyyliä tai tapaa olla sinä, sinä päätät itse. Nauti elämästäsi!

– Mira

 

Olipa mukavaa saada tavata sinut juuri tällä hetkellä. Sait minut hyvälle mielelle. Ihanaa päivää myös sinulle! Usko itseesi, olet hyvä ja riität just noin.

Arvostan itsessäni

#1 Vartaloni. Olen synnyttänyt 3 lasta, vaikka se näkyy, olen ylpeä, mitä olen saanut aikaan.
#2 Pisamat ja arvet. Välillä näkyvät paremmin, joskus niitä ei huomaa. Ne ovat osa minua.
#3 Pitkät hiukseni ovat minulle rakkaat.
#4 Liikkuvuus ja notkeus. Olen ylpeä, että saan tehdä kroppani kanssa mitä haluan.