Tuotetieto

Paras suoravärisarja on trendikäs, helposti levittyvä ja hauska käyttää

15.7.2020, Four Reasons

Uusi ilme hiuksiin hakusessa? Onko haaveissasi katseet kääntävä wow-efekti, runollisen herkkä, huurteisen pehmeä sävy vai syvä, ylellisen jalokivimäinen vivahde? Color Mask Art -suoravärisarjan sävykokoelma tarjoaa käyttöösi vaikuttavan valikoiman neon-, pastelli- ja intensiivisävyjä, joilla luot helposti juuri omanlaisesi sävyn. Sekoita vapaasti sävyjä keskenään ja löydä se, joka antaa persoonasi hehkua juuri oikealla tavalla.

Color Mask Art -sävyt ovat hieman enemmän kuin pelkkiä perusvärejä: syviä smaragdeja, kirkkaita topaaseja, vietteleviä rubiineja ja ylellisiä safiireita – valikoima tarjoaa aarrearkullisen upeita värivaihtoehtoja korostamaan persoonaasi. Clear Crystal -laveeraajalla voit muokata sävyjen intensiteettiä makusi mukaiseksi, ja sävyjä keskenään sekoittamalla voit luoda juuri sinulle sopivan, uniikin sävyn.

Color Mask Artin etuina ovat reilun kokoinen pakkaus ja geelimäinen koostumus, joiden ansiosta yksi tuubi riittää hyvin pitkienkin hiusten värjäämiseen. Geelimäisen koostumuksensa ansiosta väri imeytyy tasaisesti hiuksiin – värjääminen Color Mask Artilla on varmaa ja riskitönsä. Hiusten värjäyksessä on kuitenkin aina hyvä muistaa, että lopputulos riippuu hiustesi pohjaväristä. Kysy kampaajaltasi, vaatiiko haluamasi värisävy ensin hiustesi vaalentamisen.

Hiusten värjääminen Color Mask Artilla on helppoa ja hauskaa. Voit vaihdella hiustesi sävyä niin usein kuin haluat tai värjätä vaikka osioita hiuksistasi eri värisävyillä. Vain mielikuvitus on rajana! Color Mask Art -suoravärit haalistuvat kauniisti samassa sävymaailmassa, joten sinun ei tarvitse pelätä värin muuttumista ajan saatossa. Sen sijaan voit itse vaikuttaa värin pysyvyyteen – katso ohjeet suoravärin ylläpitoon sarjan esittelytekstistä. Kun kaipaat taas vaihtelua hiuksiisi tai haluat päästä eroon suoraväristä, Color Mask Artin voi myös poistaa hiuksista vaalentamalla. Tutustu ohjeisiin ennen käyttöä!

Four Reasons

Four Reasons on suomalainen kauneusalan kapinallinen. Kuljemme eturintamassa monimuotoisuuden puolesta ja puolustamme jokaisen oikeutta kauneuden kokemukseen. Inspiroimme ja voimaannutamme ihmisiä arvostamaan itseään sellaisena kuin kukin on – ihanan epätäydelllisenä – ja tarjoamme työkaluja positiivisen minäpuheen vahvistamiseen.