Ylivieskan HiusSalonki Frendi Riihikatu 8 B0, Ylivieska
Katso tuotesuosituksemme
Hiussalonki Frendi on palvellut asiakkaitaan Ylivieskassa vuodesta 2001 lähtien. Salongissa asiakas saa nauttia kampaamoalan palveluista mukavissa tiloissa Ylivieskan ytimessä. Ilmapiiri salongissa on motivoitunut, positiivinen ja rento, joten käsissämme on helppo päivittää hiustyyli, ajantasalle. Huolehdimme ammattitaidostamme ja meille on suuri ilo ja nautinto päästä toteuttamaan osaamistamme, asiakkaalle sopivan hiustyylin löytämiseksi. Olet tervetullut palvelevaan liikkeeseemme.

Aukioloajat

 • ma Suljettu
 • ti
  12 - 18
 • ke
  11 - 18
 • to
  12 - 18
 • pe
  11 - 17
 • la
  10 - 14
 • su Suljettu

Osaamisalueet

Harmaiden peitto Kampaukset Kiharat hiukset Leikkaukset Luonnolliset värjäykset Lyhyet hiukset Permanentit Pidennykset Pitkät hiukset Punaiset värjäykset Raidoitustekniikat Shokkiväri ja fashion color -värjäykset Suoravärivärjäykset Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Olaplex

Olaplex on kampaamossa tarjottava lisäpalvelu ja innovaatio, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia kemiallisten käsittelyiden aiheuttamalta rasitukselta ainutlaatuisella tavalla.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää