Parturi-kampaamo Mood Kaivokatu 10, Hamina
Katso tuotesuosituksemme
Meiltä saat kaikki parturi-kampaamo palvelut. Vilhelmiina on perustanut Moodin kesällä 2019 ja on toiminut parturi-kampaajana vuodesta 2014 asti. Vilhelmiinan lempitöitä on vaalennukset ja kampaukset. Mood sijaitsee Haminassa osoitteessa Kaivokatu 10 ja on ihan K-Supermarket Kanuunan vieressä, joten parkkipaikkoja löytyy helposti läheltä. Liike on katutasossa eli sisään on helppo tulla, vaikka olisi liikuntarajoitteita.

Osaamisalueet

Kampaukset Leikkaukset Pitkät hiukset Raidoitustekniikat Suuret vaalennusprojektit Vaaleiden hiusten värjäykset

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää
Optima

Four Reasons Optima -hiusvärin sävyt ovat samalla sekä kauniin läpikuultavia että erittäin syviä. Hiuksissa on värikäsittelyn jälkeen upean sävykäs, kiiltävä väri ja ne tuntuvat pehmeiltä. Värisarja on hajusteeton ja vegaaninen.

Lue lisää