Letti-Lyyli Kalliontie 24, Nivala
Katso tuotesuosituksemme
Kampaamo Letti-Lyyli on naisten hiuksiin erikoistunut Kampaamo Nivalassa. Ajan saa nopeasti, jopa samalle päivälle, sillä liikkeessä on useampi kampaaja. Hintaluokkia on kolme, jotka määrittyy kokemukseen sekä ammattitaitoon. Letti-Lyylissä loihditaan naisille pikakampauksia, persoonallisia ja tyylikkäitä hiusten leikkauksia ja värjäyksiä sekä upeat permanentit. Lisäksi hiuksuvionnnit, kulmien ja ripsien muotoilua ja värjäystä, kasvivärjäystä sekä erilaisia hemmotteluhoitoja.

Kun ostat Four Reasons - verkkokaupasta tuotteita tämän profiilisivun kautta, saa kampaajayrittäjä osan ostoksiesi summasta käytettäväkseen. Vinkki tarjousten etsijöille (been there, done that): jos onni osuu, saatat löytää kampaamon somesta alekoodin!

Verkkokauppaan!

Hiusvärit & hoidot

Luxima

Luxima-sävyte antaa hiusvärin hienovaraisten syvyyserojen jäädä näkyviin ja luo kolmiulotteisen vaikutelman. Näin lopputulos on aina yksilöllinen, poikkeuksellisen eloisa ja monisävyinen. Luximalla sävytetty hius ei koskaan näytä maalatulta, vaan sädehtii kuulaana ja luonnollisena.

Lue lisää