Repair

TUTUSTU SUOSIKKIIN

Repair Conditioner

⭐⭐⭐⭐⭐ “Jouduin ennen käyttämään joka pesun jälkeen hiusöljyä kun hiukset oli niin kuivat, kun aloin käyttämään tätä, on hiukset pysynyt hyvässä kunnossa.” – Mari

10,90 €

Kyllä kiitos!

Repair

Ovatko hiuksesi kiillottomat, katkeilleet tai voimakkaasti käsitellyt? On aika ottaa esiin järeämmät aseet! Valitse aina vaurioituneille hiuksille kehitetyt hiustuotteet − suunnittelemme tuotteemme tarkoituksella erilaisille hiustyypeille sopivaksi. Jos hiuksesi ovat kärsineet, kuivuneet ja pörröiset, valintasi on tehokkaasti hoitava Repair-hiustuotesarja.

Four Reasons Original Repair -tuotteet vahvistavat käsiteltyjä ja rasittuneita hiuksia sekä suojaavat tehokkaasti vaurioilta. Jokainen pullo pitää sisällään uudistavaa kasviuutetta, joka saa voimansa rohtosammakonputkesta, papaijasta ja kurjenmiekasta.

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 The ultimate repair
#2 Yogi-like flexibility and strength
#3 Nothing else can save you (SOS)
#4 Crisp apple scent

Valitse vaurioituneiden, käsiteltyjen hiustesi hoitoon 3 luottotuotetta: korjaava shampoo, korjaava hoitoaine ja hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

Tarvitsetko apua? Kun kylpyhuoneesi shampoo- ja hoitoainevalikoima on kunnossa, lue täältä 5 muuta vinkkiämme vaurioituneiden hiusten hoitoon!

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 välinettä itseltäsi näyttämiseen