Four Reasons Professional No Yellow

TUTUSTU SUOSIKKIIN

No Yellow Shampoo

⭐⭐⭐⭐⭐ “Ehkä parhain hopeashampoo mitä olen käyttänyt! Hyvä hinta-laatu, ei kuivata hiuksia, hyvä tuoksu ja antaa myös kiiltoa. — Ja Suomessa tehty 👌” – Heidi

16,90 €

Kyllä kiitos!

Four Reasons Professional No Yellow

Viileän vaalean parhaat ystävät ovat tässä! Kampaamolaatuiset Four Reasons Professional No Yellow -shampoo ja muut blondeille tuttuihin ongelmiin suunnitellut hiustuotteet tekevät vaaleista hiuksistasi kylmän sävyiset, jättämättä ketään kylmäksi. Kampaamokäynnin jälkeen hopeisena hehkuvat hiukset menettävät viileytensä helposti, mutta onneksi hiuksia voi sävyttää helposti myös kotona erilaisilla tuotteilla. Hyvästi keltaisuus: Say Hello to No Yellow!

Keltaisuus pois hopeashampoolla ja muilla vaaleille hiuksille tarkoitetuilla hiustuotteilla

Vaaleille hiuksille tarkoitettujen hiustuotteiden joukosta löydät shampoon, hiuspuuterin ja muotovaahdon, jotka yhdessä pitävät yllä hiustesi kylmää sävyä.

4 syytä tarttua purkkiin

#1 Viileää sävyä: pois keltaisuus!
#2 Kirkastusta vaaleille hiuksille
#3 Kiiltoa
#4 Hoitavuutta

Erityisesti viileän vaaleille hiuksille suunnittellut tuotteet

Tahdotko hopeashampoon, joka sekä poistaa keltaisuutta, antaa hehkuvan viileän sävyn että tekee hiuksistasi pehmeän tuntuiset ja herkullisen hedelmäisen tuoksuiset? Four Reasons Professional No Yellow -hopeashampoo on kehitetty sinulle. Käytä No Yellow Shampoota aina, kun haluat häivyttää keltaisia vivahteita hiuksistasi ja kirkastaa hiustesi sävyä.

Lue täältä No Yellow Shampoosta, kurkkaa ammattilaisen vinkit shampoon käyttöön ja jos et vieläkään usko, katso videolta kun hopeashampoo tekee taikojaan!

Hopeashampoo on ensimmäinen askel viileän vaaleisiin hiuksiin. Jos tahdot ottaa esiin kaikki aseet keltaisuutta vastaan, suosittelemme tarttumaan myös muihin No Yellow -sarjan purkkeihin. Violet Styling Mousse on vaaleille hiuksille tarkoitettu kohottava muotovaahto, joka antaa hiuksille volyymia ja samettista pehmeyttä neutralisoimalla samalla keltaisia sävyjä. Cool Blonde Dry Shampoo puolestaan sulautuu hyvin vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin taittaen samalla kevyesti lämpimiä vivahteita hiuksista.

Four Reasons Professional -sarjan vaaleille hiuksille tarkoitetut tuotteet on luotu parhaista raaka-aineista kampaamoalan ammattilasten käyttöön. Tehokkaasti hiusten sävyä viilentävät tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja pakkaukset kierrätettävästä materiaalista valmistettuja. Vain parasta, parhaalle.

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 4 välinettä itseltäsi näyttämiseen