Bio-Molecule Repair™

TUTUSTU UUTEEN TEHOHOITOON

Bio-Molecule Repair Treatment™

Vaurioituneille hiuksille sopiva tehohoito hoitaa hiuksia joka pesulla!

26,90 €

Kyllä kiitos!

Bio-Molecule Repair™

On aika miettiä hiusta kokonaisuutena.

Vaurioitunut hius on vahingoittunut muualtakin kuin vain yhdestä sidoksesta: siksi ei riitä, että vain yksi ongelma ratkaistaan! On aika korjata ja suojata hiusta teknologialla, joka ottaa hiuksen huomioon kokonaan.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet ylläpitävät hiuksen rakenteen toimintaa ja korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä. Pyydä kampaajaltasi Bio-Molecule Repair™ käsittely ja viimeistele kokonaisuus laadukkailla kotihoitotuotteilla.

Lue lisää uutuuksista blogistamme!

Etsi lähin Bio-Molecule Repair™ jälleenmyyjäsi!

4 syytä tarttua purkkiin:

#1 Suojaa hiuksia vaurioilta
#2 Korjaa hiuksia sekä sisältä että ulkoa
#3 Vahvistaa hiuksia niin, että eron voi tuntea ja nähdä
#4 Kosteuttaa ja antaa hiuksille joustavuutta

Feel the difference

On aika suojata ja korjata hiusta teknologialla, joka huomioi hiuksen kokonaisuudessaan.

Four Reasons Professional Bio-Molecule Repair™ -linjan tuotteet suojaavat, korjaavat ja ylläpitävät hiuksen rakennetta niin, että eron voi tuntea ja nähdä.

Bio-Molecule Repair™ -teknologia toimii kolmella tasolla

1. Ylläpitää – Mineraalisuolat yhdessä biopolymeerien kanssa ylläpitävät hiuksen kosteustasapainoa ja ehkäisevät hiuksen vaurioitumista ulkoa ja sisältä.

2. Suojaa – Biopolymeerit suojaavat hiusta, antioksidantit estävät vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita ja omenahappo tasapainottaa hiuksen pH-arvoa, vähentäen hiuksen vaurioitumista.

3. Korjaa – Aminohapot ovat kuin pieniä rakennuspalikoita hiuksillesi. Ne auttavat korjaamaan vaurioita, joita syntyy esimerkiksi värjäyksessä tai muissa kemiallisissa käsittelyissä, tehden hiuksista vahvemmat.

Four Reasons Bio-Molecule Repair™ -tuotelinja

Four Reasons Bio-Molecule Repair -tuotelinja koostuu teknisestä spraysta, shampoosta, tehohoitoaineesta ja seerumista.

Vain ammattikäyttöön tarkoitettu tekninen suihke on hiusta korjaava, suojaava ja ylläpitävä tuote. Protect Spray ylläpitää suomukerroksen toimintaa ja korjaa hiuksen sisäisiä vaurioita. Pyydä Bio-Molecule Repair™ -hoitoa kampaajaltasi, ja hiuksesi kiittävät!

Vaikka Bio-Molecule Repairin™ vaikutus on välitön, sen työ hiuksessa on loputon. Ylläpidä siis hiuksiasi joka päivä kotihoitotuotteilla: Bio-Molecule Repair™ Shampoolla, Treatmentilla ja Serumilla. Tuotteet ylläpitävät hiuksen rakenteen toimintaa ja korjaavat hiuksen sisäisiä vaurioita niin, että eron voi tuntea ja nähdä.

Tuotetyyppi
Tuotemerkki
Erityisominaisuus
Hiuspohja
Kokoluokka
Ominaisuudet

Näytetään kaikki 3 välinettä itseltäsi näyttämiseen