Reklamaatiot & palautukset

Terveydellisistä ja hygieenisistä syistä palautusoikeus EI koske hiuskosmetiikkatuotteitamme. Muilla tuotteillamme (laitteet; muotoiluraudat, hiustenkuivaajat) on 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla täysin avaamaton, käyttämätön sekä myyntikuntoinen. Avattuja tai käytettyjä tuotteita ei hyvitetä. Lue alla olevat ohjeet huolellisesti.

Kuljetuksessa vioittuneet tuotteet

Mikäli toimitettu tuote on vioittunut, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse aspa@fourreasons.fi. Samalla voit ilmoittaa, haluatko palauttaa tuotteen, jolloin saat rahasi takaisin vai toivotko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tilalle.

Väärä tai puuttuva tuote

Mikäli sinulle toimitettu tuote on väärä tai tilauksesta puuttuu tuote, ota meihin yhteyttä lomakkeella tai sähköpostitse aspa@fourreasons.fi. Ilmoita viestissä nimi, jolla tilaus on tehty ja mikä tuote on väärä tai puuttuu, sekä mielellään myös tilauksesi numero, jonka löydät sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta.

Toistuvat palautukset

Toistuvat noutamatta jätetyt tilaukset tai useat peräkkäiset tuotepalautukset (yli 3 palautusta puolen vuoden aikana) voivat aiheuttaa määräaikaisen (6 kk) toimituskiellon. Tällöin asiakkaalle ei lähetetä tuotteita, vaan tilauksen summa palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaan ilmoittamalle tilille.

Rahojen palautus

Jos jostain syystä haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, voit palauttaa ne veloituksetta seuraamalla näitä ohjeita. Käsittelemme ja hyvitämme ainoastaan alla olevalla lomakkeella ilmoitetut asiakaspalautukset. Palautamme tuotteista rahat kokonaisuudessaan ilmoittamallesi tilille kahden viikon kuluessa tuotteiden saavuttua varastollemme.

Pyydämme täyttämään lomakkeelle tilinumerosi.

Kuittaus vastaanottamisesta

Ilmoitamme vastaanottamistamme asiakaspalautuksista sinulle sähköpostitse. Mikäli et ole saanut meiltä kuittausta viikon sisällä siitä, kun olet lähettänyt palautettavat tuotteet meille, ota yhteyttä meihin sähköpostitse aspa@fourreasons.fi.

Huomioithan, että jos jätät tilauksesi noutamatta, perimme siitä mahdolliset postikulut.

Ilmoita palautuksesta lomakkeella

Kun haluat palauttaa tuotteita, ilmoita asiakaspalautuksesta aina ensin lomakkeella. Täytä alla oleva lomake, kun haluat tehdä asiakaspalautuksen. Huom! Saat ohjeet palautuksen tekemiseksi saman tien täytettysi lomakkeen, joten älä sulje sivua heti lomakkeen lähetyksen jälkeen. Huomaathan, että terveydellisistä ja hygieenisistä syistä palautusoikeus ei koske hiuskosmetiikkatuotteitamme.

Oletko kampaaja?

Tukkuostosten palautuksissa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tai omaan myyntikonsulttiisi. Katso yhteystiedot.

Fourreasons.fi-verkkokauppaostoksen palautus: